Je eerste keer?

Ben je geïnteresseerd in onze chirowerking? En zou je graag is een zondag komen meespelen? Dat kan!
We vragen je wel om je leiders en leidsters op voorhand een mailtje te sturen, zo weten zij dat er iemand nieuw komt inspringen… Dit kan door mij te mailen via chiromoorsel@hotmail.com of rechtstreeks naar je leiding-in-spe.

Waar en wanneer?

De chiro gaat bijna elke zondag door van 14u tot 17u, om te weten wanneer het chiro is kan je op onze site beste elke week het programma nakijken.

We verwachten jullie iets voor 14u op ons plein te Haverenbosweg 3 (check Over Ons voor een handig kaartje).

In welke afdeling zit ik dan?

Onze chiro kent 6 afdelingen, gesorteerd per leeftijd.

1e – 2e leerjaar :  Sloepies
3e – 4e leerjaar :  Speelclub
5e – 6e leerjaar :  Rakwi’s

1e – 2e middelbaar : Tito’s
3e – 4e middelbaar : Keti’s
5e – 6e middelbaar : Aspi’s

Prijs?

Een zondagnamiddag, dat kost helemaal niet veel! Elke zondag vragen we om een 50 cent mee te nemen voor een drankje.. En buiten dit hoef je enkel 1 keer per jaar je inschrijvingsgeld te betalen voor de verzekering.

Indien je graag eens komt proberen kan dit! Want in samenspraak met onze verzekering kunnen we je 3 zondagen laten ‘proberen’ vooraleer je je voor écht inschrijft.

Inschrijven zelf kost 20 euro. Dit kan je betalen aan de leiding, of via een overschrijving.

Uniform?

Chiro, das VUIL worden! Daarom is het belangerijk om niet in je mooiste kleren te komen…
Modder is een must! Dus mamas en papas, niet wenen als jullie zoon of dochter helemaal bruingekleurd thuis komt 😉

Veel van onze leden dragen ons uniform, wat enorm aangeraden wordt en op kamp zelfs verplicht is!
Onze eigen t-shirts en truien kan je bij onze verantwoordelijke kopen voor of na de chiro.
We raden jullie ook aan om een blauw Chirohemd aan te schaffen, aangezien dit toch hét teken is dat je bij ons hoort! (Aangezien onze jongste leden nog volop groeien is het voor hen natuurlijk nog niet nodig..) Ook onze beige chiroshorten en rokjes zullen je wel opvallen wanneer je een kijkje komt nemen.

Dit alles is te koop in de Banier.

Toch nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Tot zondag!

Een gedachte over “Je eerste keer?

1. DRINGEND
    ZIJN JULLIE GEÏNTERESSEERD IN EEN GRATIS GROTE SALONZETEL L-VORM ?
    Hij moet ! wel op 9 januari in de namiddag opgehaald worden in Moorsel daar hij uit de living moet voor de nieuwe !
    Hoe kan ik jillie een foto sturen ?