Zondag 2/4
Voor iedereen is er gewoon chiro, maar net iets anders! Vergeet ook zeker je paasontbijtpakket lijst en centjes niet!
Zondag 9/4
Sloepies en speelcub, jullie krijgen meer info van jullie leiding!
Rakwis: jullie worden om 10u verwacht op de parking van KSK Erembodegem
Tito's: jullie leiding weet er alles van
Keti's en Aspi's: jullie zijn een heel weekend weg en hopelijk al allemaal ingeschreven voor deze zotte dagen!

Om 17u is het afgelopen en mogen jullie worden opgehaald op de grote markt van Aalst.
Zondag 16/04
Vandaag is het Pasen en is alle leiding vroeg uit de veren om de paasontbijtpakketten te maken!
Wij zijn nog steeds op zoek naar chauffeurs en bijzitters die er niet mee inzitten om 1 dag vroeg op te staan en ons uit te nood te helpen.
Interesse? Stuur een smsje naar 0471/10.66.98 πŸ™‚
Zondag 23/04
Sloepi:
Speelclub:
Rakwi:
Tito:
Keti:
Aspi: 't Is weer tijd om de modder in te duiken met 'n voetbal. Draai jouw stetsen maar al aan, want we gaan weer vollenbak gaan! (op de Fifa Dirt)
Zondag 30/04
Sloepi:
Speelclub:
Rakwi: