Zondag 9 september
sloepie: jullie eerste chirozondag, spannend!!
speelclub: De eerste zondag van een supermegafantastisch speelclubjaar!!
rakwi: RARARA, WIE ZIJN WE?
tito: Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de tofste nieuwe leiding van het land????
keti: zou de leukste groep ook de leukste leiding krijgen ? wie weet ๐Ÿ˜‰
aspi: rarara wie wordt je leiding?
zondag 16 september
sloepie: wij ontdekken vandaag hoeveel je wel niet kan doen met een bal!
speelclub: Wij vliegen de wereld rond...
rakwi: 1 team, team groen!
tito: Wij geraken hogerop vandaag
keti: als echte engeltjes worden jullie gedoopt tot die hard keti (kan heel vuil worden)
aspi: Wij doen niet mee aan chirozondagen. Chiroinleefweek it is !
Zondag 23 september
sloepie: jullie worden รฉchte sloepies vandaag! (kleren die vuil mogen worden en eventueel reservekledij meenemen!)
speelclub: Spetter spatter modderbad! Doe zeker kleren aan die vuil mogen worden!
rakwi: Zijn jullie het waard om echte rakwi's te worden? vandaag komen we het te weten! (breng reservekleren mee)
tito: Wij gaan volleyballen bij Chiro Maeva. Kom zeker allemaal met de fiets!!!
keti: kom zeker met de fiets vandaag want wij gaan volleyballen bij maeva ๐Ÿ™‚
aspi: Afscheid nemen bestaat niet maar opruimen wel !
Zondag 30 september
sloepie: werelddierendag mogen we niet zomaar laten voorbijgaan zonder het te vieren!
speelclub: Volgende week is het dierendag! Wij vereren alvast vandaag onze favoriete diertjes ๐Ÿ™‚
rakwi: Stoel, bal of dobbelsteen? In het gras, op de koer of in het bos? Alles kan en alles mag vandaag!
tito: Vuil, vuiler, vuilst!!!!! Zijn jullie klaar voor jullie doop???
keti: pimp my keti kot: die poster die je altijd al op je kamer wou hangen maar niet mocht hang je nu in het lokaal
aspi: