Zondag 22/10
Sloepie: Wij worden omgedoopt naar echte sloepies. Doe dus kleren aan die tegen een stootje kunnen.
Speelclub: Stap aan boord & hou de boot drijvende!
Rakwi:paralympische winterspelen 😮
Tito: EATING GAMES!!!! (eet dus niet teveel op voorhand!)
Keti: PAINTBALL !!!!
Aspi: Golfhonkkruisvlaggendinque!!
Zondag 29/10
Geen Chiro! Het is onze jaarlijkse spaghettizwier. Dus kom zeker langs op zaterdag of zondag om je buik goed rond te eten.
Zondag 05/11
Sloepie: Wij reizen vandaag de wereld rond!
Speelclub: Wij spelen het grote herfstspel!
Rakwi: wij hebben vandaag speciaal bezoek!
Tito:
Keti: Haal je muziekkennis en talent maar boven want we gaan swingen in een paleis!
Aspi: Allemaal beestjes!
Zondag 12/11
Sloepie: Ho ho ho, ahnee dat is de kerstman. Maar vandaag komt er ook een oude meneer met een witte baard.
Speelclub:
Rakwi: wie stout is blijft maar beter thuis vandaag 😉 de sint komt!
Tito: bezoek van de Heilig man!
Keti: Hopelijk zijn jullie braaf geweest want wie braaf is krijgt lekkers wie stout is krijgt de roe
Aspi: De Sint komt, wobbalobbadobdob!Stefaan
Zondag 19/11
Sloepie: Onze vriendjes mogen bijna meekomen, dus wij bundelen onze geweldige overtuigingskracht Speelclub: wie is de beste speler en geraakt het hoogst op de ladder! Rakwi: Jan de mosselman komt langs! Tito:PARTYYY! GELUKKIGE NIET-VERJAARDAG AAN ALLE TITO'S!!! Keti: Alweer een winnaar! Olé olé olé olé. We spelen de pretroulette Aspi: C
Zondag 26/11
Christus Koning vandaag! Dit wil zeggen een hele dag Chiro. Meer info volgt nog.