Zondag 1 september
Wij gaan naar de zee!! De laatste chirozondag van 2018-2019! We gaan met de trein, meer info volgt snel!
Zondag 8 september
Na een korte vakantie om te bekomen van het geweldige kamp nodigen we jullie heel graag uit op onze startdag!
Deze vindt plaats op 8 september op onze chiro terreinen (Haverenbosweg 3, Moorsel). Jullie zijn welkom van 14 tot 17 uur om eens te komen proberen en jullie leiding te ontmoeten.
De jongsten moeten minstens 6 jaar zijn en in het eerste leerjaar zitten om bij ons te kunnen starten.
Daarna kan er de eerste 3 weken geprobeerd worden of chiro wel iets voor jou is.
Vervolgens volgt er een inschrijving, waardoor jullie kind ingeschreven is bij Chiro Vlaanderen en verzekerd is. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro.
Zondag 15 september
Sloepie: verkenningstocht op alle kleine plaatsjes!
Speelclub: Wie is de beste speelclubber?
Rakwi: Wij laten ons omdopen tot échte Rakwi's vandaag!!! (doe dus zeker kleren aan die extreem vuil mogen worden en leg een plastic zak in de auto van mama&papa waar je op kan zitten als je naar huis gaat)
Keti: Keti Universalis
Zondag 22 september
Sloepie: wie is de beste sloepie, wie loopt het hardst??
Speelclub: Vanaf vandaag zijn jullie echt speelclubbers! (doe kleren aan die extra vuil mogen worden en een plastic zak voor de auto van mama of papa 😉 )
Keti: Wij gaan volleyballeeeeeen
Zondag 29 september
Sloepie:
Speelclub: het bos kent voor ons geen geheim meer!
Keti: In de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest
Zondag 6 oktober
Sloepie: Iets met bladeren, bos en veeeeel verstoppen!
Speelclub: Het avontuur wacht op ons!
Keti: Hoger of lager?
Zondag 13 oktober
VANDAAG GEEN CHIRO! De leiding is op leidingsweekend om het hele jaar te plannen!
Zondag 20 oktober
Speelclub: